Лични средства
Вие сте тук: Начало Ръководства ИС СУСИ-4 Съобщения

Съобщения

Преминава се към екран 1. Може да се разгледат Входящи съобщения и Изходящи съобщения. Отбелязани съобщения могат да се изтрият.

Екран 1

 

null

При избор на Ново съобщение се преминава към екран 2. В поле Относно се посочва предназначението на съобщението. В текстовото поле под него се пише пълния текст на съобщението.

Екран 2
null

Посочването на адресите (един или група), за които е предназначено съобщението, става с  Избери адрес. Преминава се към екран 3.

 

Екран 3
null

 

В полето „Име или ключова дума” може да се въведе и част от име. При избиране на Търси ще се покажат всички имена, които съдържат текста. От тях се избира желаното (желаните). С останалите полета може да се посочи филтър, който се удовлетворява от група потребители. След избиране на Търси се предлагат всички потребители, които удовлетворяват филтъра. Например за :

Тип на потребителя: студент
Факултет: Факултет по математика и информатика
Учебен план: И – Електронно обучение/редовно/Магистър/неспециалисти
Текуща учебна година: 2006/2007
Курс: курс 1

При избор на Търси, ще получим нещо подобно на екран 4:

Екран 4

null

 

 

В получения списък се маркират квадратчетата след желаните получатели на съобщението и се избира Назад към писмото. Избраните потребители на системата се преписват в полето До на писмото и остава да се избере Изпрати за да се изпрати писмото.

 

към Помощна информация за студент

 

Действия към документ