Плащане на семестриални такси, летен семестър 2019/2020, бакалаври и магистри

 • Чрез система СУСИ
  Кампанията в СУСИ за плащане на семестриалните такси за летен семестър на 2019/2020 учебна година ще бъде в интервала 17.01.-14.02.2020 г. и ще бъде достъпна от студентския профил. При нея се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay. При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка . Остава , обаче, необходимостта от записване в отдел "Студенти" (задължително се носи студентска книжка) .
  Крайният срок за записване в отдел "Студенти" за задочно обучение е 31.01.2020 г. Генерирането на заявка от студентския профил ще остане възможно и след тази дата, до  края на кампанията, но студентите задочно обучение трябва да имат предвид, че плащането след 31 януари е на тяхна отговорност и не им гарантира записване . Същото важи и за студентите редовно обучение при плащане след 14 февруари .
  Кампанията не важи за студентите, приети от летен семестър на 2019/2020 уч. г.   Студентите могат да заплащат семестриалната си такса чрез СУСИ за втори и всеки следващ семестър на следването си.
  За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси .
  Подробна информация
  При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ .

 • На каса или по банков път
  Възможно е заплащане на семестриалната такса за летния семестър на 2019/2020 г. и на всички каси на СУ или по банков път, като при този начин срокът е до 24.02.2020г., след което студентската книжка се ПОДПЕЧАТВА на съответната каса на СУ и е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след плащането и поставянето на печата да се донесе в отдел "Студенти" за заверка на семестъра.

отдел "Студенти"

.