XIV Форум на кариерното развитие във Факултета по математика и информатика

Окт.
07
Окт./07 10:00 - Окт./08 20:00

В двора на Факултета по математика и информатика

Кога: 
петък, 7 Октомври, 2022 - 10:00 до събота, 8 Октомври, 2022 - 20:00
Къде: 

В двора на Факултета по математика и информатика

В двора на Факултета по математика и информатика на Софийския университет бе официалното откриване на четиринадесетото издание на Форума на кариерното развитие на Факултета. За първи път това издание на традиционното събитие се провежда през есента и е второ за тази година след изложението през юни 2022 г.

XIV Форум на кариерното развитие

Във форума участват 50 софтуерни компании. За поредна година SAP Labs България е генерален спонсор на Форума на кариерното развитие. 

Доц. Първанов отбеляза, че формите на сътрудничеството на ФМИ с компаниите са най-разнообразни и се увеличават с годините, като целта е една - да бъдат в полза на студентите. Той допълни, че вратите на ФМИ са отворени за всякакви форми на сътрудничество и пожела успех на Форума на кариерното развитие.
Целта на форума е да запознае студентите с водещи работодатели, което би могло да доведе до предложения за евентуален стаж или работа, да ориентира учащите какви качества и умения се ценят в ИТ индустрията, студентите да придобият опит в комуникацията с бъдещи работодатели. 
Събитието ще продължи и на 8 октомври 2022 г., когато ще се проведат презентации .
Откриването: https://youtu.be/vbdObAkVe_4
Снимки от Форума: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=fmi.sofia.university&set=a.411307637849906

Натали Методиева, Специалист по връзки с обществеността