Блог на webmaster

Покана за участие в международен студентски уъркшоп "Екстремни климатични условия и опазване на културното наследство"

Консорциумът на международния проект e-Creha ("Education for Climate Resilient European Heritage Architecture") по Еразмус+, в който участва и СУ "Св. Климент Охридски", организира уъркшоп за студенти от бакалавърски и магистърски програми на СУ от 30.08.2021 до 8.09.2021 г. в Техническия университет на Ейндховен, Нидерландия. Темата на международния студентски уъркшоп е "Екстремни климатични условия и опазване на културното наследство" и е подходяща за колеги с интерес в областта на умни градове, климатични промени, устойчиво развитие.

Състезания „Copernicus Masters” и “Galileo Masters” 2021

Офисът за трансфер на аеро-космически технологии “РИСК-СПЕЙС-ТРАНСФЕР“, с подкрепата на Министерството на икономиката на Република България, участва като партньор за България в двете водещи състезания за иновации „Copernicus Masters” и “Galileo Masters” 2021.

Полезни материали и ресурси за преподаване в електронна среда

Полезни материали и ресурси за подпомагане на работата Ви в електронна среда можете да намерите в свободнодостъпния курс "Обучение на преподаватели за работа в среда за електронно дистанционно обучение" в системата за електронно обучение на СУ.

Обхванати са теми, като:

  •     Работа със системата Мудъл
  •     Авторски права, превенция на плагиатство Strike Plagiarism
  •     Office 365 и MS Teams
  •     Safe Exam Browser

Страници

Subscribe to RSS - Блог на webmaster